Среда, 15.05.2024, 15:33
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость




Поиск по сайту
ТипаРеклама

Вебмастеру

Продвижение сайта картинками
Форум о сетевом маркетинге
По любому лучшая биржа купли-продажи ссылок


Статистика и пузомерки
Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0





Google PageRank Checker Powered by MyPagerank.Net



Как бесплатно создать свой блог? Как бесплатно раскрутить блог? | Как заработать на своем интернет дневнике(блоге)? | Как писать интересные статьи? Как сделать свой блог интересным и популярныи? Зачем комментировать чужие блоги? Что такое Dofollow блоги? Что такое ТИЦ? Что такое PR? Как повысить ТИЦ своего блога? Как бесплатно поднять PR своего блога? | Что такое база трастовых сайтов? | Что такое Sape.ru | | Как узнать количество внешних ссылок со страницы своего блога? | Как узнать количество внешних ссылок на свой блог? Как продвинуть свой сайт в поисковиках? Что такое трастовые сайты? Что такое белые каталоги? Что такое продвижение статьями? Что такое продажа ссылок? Что такое биржи ссылок? Зачем нужно оставлять комментарии на форумах и в блогах? Как бесплатно раскрутить свой блог в Интернет? | Где взять список проверенных жирных Dofollow блогов? | Что такое поведенческие факторы?

Если необходимый материал не нашелся с помощью "поиска по сайту" попробуйте "погуглить в Интернете"... О проекте

Главная » 2011 » Апрель » 5 » Як зробити ваш форум популярним?


12:33
Як зробити ваш форум популярним?
Форум - Вся правда о сетевом маркетинге и не только.

Якщо ви хочете щоб ваш форум був популярним серед користувачів Інтернет, то уважно прочитайте цей пост.

Цілком поширена ситуація, коли створюється форум на додаток до сайту (для збільшення популярності самого сайту, наприклад), створюються теми, розділи. Починається довгий і болісний процес розкрутки форуму, але крім друзів на ньому ніхто не реєструється.

Чи стикалися? Зараз спробуємо розібратися як же залучити користувачів до форуму і по можливості затримати на як можна довгий час.

Чи готові Ви створити форум?
Перш за все перед створенням і розвитком самого форуму, необхідно відповісти самому собі на декілька питань.

1. Чому люди будуть реєструвати у Вас?
2. Чи залучає ваш сайт людей вже зараз?
3. Чи багато інших форумів схожої тематики?
4. Ваш форум буде унікальною тематики?
5. Чи буде форум інтегрований з самим сайтом?


Задавши собі кілька таких питань, можна прийти до висновку, що форум і не потрібен сайту і Ви самі не готові до його розвитку і просуванню. Якщо це не так, то починаємо розбиратися ...

Кілька правил:

1. Ви нікого не запрошуєте - залишитеся один;
2. З погано організованою вечірки гості йдуть не представившись (у нашому випадку не зареєструвавшись);
3. Якщо ви не будете тримати форум у порядку, «п'яні бродяги» розполохає Вашу постійну аудиторію і Ви їх більше не побачите.


Закладаємо фундамент
Форуми з великою відвідуваністю і цікавими гаряче обговорюваних тем як правило належати цікавим і часто оновлювані сайти. Так що, якщо Ваш сайт містить трохи інформації або ж вона просто передрукована з інших сайтів, то і напливу користувачів на форум чекати не варто. За цим краще перед відкриттям форуму подбати про наповнення самого сайту цікавим унікальним контентом

Зараз, коли всі любителі Холява і не любителі працювати закрили браузер, ми продовжимо ...

Розсилаємо запрошення
Якщо Ви хочете залучити людей (як і на вечірку, наприклад), Вам необхідно забратися будинку і прикрасити його, адже так? Необов'язково робити дизайн форуму ідеальним, але і попрацювати над ним слід. Бажано, звичайно ж, підібрати скін, схожий на дизайн самого сайту.

Потім починаємо запрошувати гостей на наш форум.
Природно, ми додаємо посилання сайт (можна виділити її червоним кольором, що б вона виділялася на тлі інших). Також ви залишаємо посилання в підписі на інших форумах, де зазвичай сидимо.
Додаємо посилання в пошуковики, що б пошукової робот знайшов Ваш сайт і проіндексував.
Обмінюємося посиланнями з іншими сайтами та форумами схожої тематики.
Використання спаму або обману для залучення відвідувачів вийде боком, вже повірте.

І нарешті, слід якомога сильніше спростити процес реєстрації для нових користувачів. У всякому разі, поки ми не розкручені. Зтем можна трохи посилити відбір (підтвердження через пошту, тест).

Може здатися, що тепер слід сидіти і чекати. Ні в якому разі! Процес розкрутки форуму тільки починається, а припинення робіт не приведе до бажаного результату.

Час вечірки
Почніть розмову самі, створіть декілька цікавих тем (бажано спірних, що б «табір» користувачів розділився). Попросіть кількох друзів допомогти вам і поговорити з Вами. Слідкуйте, щоб розмова не застоювалася, запитуйте новачків про їх думки, заохочуйте їх (репутація підійде краще всього) - будьте хорошим приязним господарем.

Перші 50 членів задають тон всьому вашому форумі, так що прослідкуйте, щоб він відповідав вашим бажанням. Хорошою ідеєю буде скласти правила поведінки на форумі і розмістити їх у місці доступному кожному. Звичайно, не варто старатися і складати список на кілька сторінок, але парочка строгих правил обмежать дію самих «задиристих».

Пам'ятайте, що створення відвідуваного форуму - це дуже довгий і болісний процес, тому готуйтеся на довгу роботу. Це може зайняти кілька місяців або навіть рік, що б форум перетворився у справді відвідуваний ресурс, тому не кидайте розпочату справу, навіть якщо не бачите негайних змін.

Найважче отримати перші кілька користувачів, тому на початку можна піти на хитрість і запропонувати зареєстрованим які-небудь знижки чи доступ до товарів. Заохочувати такмі же способом користувачів з кількома десятками повідомлень або сотнями. Чтімул - велика річ! Дайте відчути користувачам їх важливість.

Будьте готові імпровізувати
Коли Ваш форум починає рости і користувачі все більше залишають повідомлень, можна помітити, що деякі розділи більш популярні, ніж інші. Це цілком нормально і ми можемо «вичавити» з цього ще більше. Наприклад, якщо Ви помітили, що тема в якому-небудь розділі користується особливою популярністю, варто задуматися про створення цілого розділу для даної теми.

Чинити так слід тільки в тому випадку, якщо Ви впевнені, що це не вб'є обидва розділу.

Зберігайте своїх завсідників
Заохочуйте постійних користувачів. Наприклад, особливо активним учасникам пропонуйте стати модераторами у будь-яких розділах. Така відповідальність і розуміння важливості залишить його у саме на Вашому форумі. До того ж можна запропонувати публікувати у Вас на сайті цікаві теми - і Вам користь і багатьом буде приємно.

Тримайте все під контролем
Зі зростанням форум починаються проблеми. Хакери, спамери зроблять Вашу «вечірку» менш привабливою для користувачів, тому слід переглянути і обговорити правила разом з модераторами розділів.

Розборки з негідниками
Іноді трапляється, що деякі користувачі починають вести себе, м'яко кажучи, не за правилами. По відношенню до таких слід застосовувати бан, якщо всі інші заходи не призводять до результатів.

Варто відзначити, що в деяких випадках буде корисно продовження таких "розборок" для підтримки інтересу користувачів, якщо тематика форуму того дозволяє.

Так само слід регулярно стежити за оновленнями в обраному Вами движку для форуму, що б хакери не змогли скористатися лазівками.

Насолоджуйтеся вашої вечіркою
Створення популярного і цікавого сайту разом з форумом стане по істині радісним і приємною подією. Особливо, коли розумієш, що люди знайшли місце де можна поділитися переживаннями, обговорити останні теми або знайти щось корисне і цікаве для себе.

Вдалого просування в мережі Internet...

Профессиональная раскрутка сайтов только у нас www.go-top10.com .



Похожие статьи:
Кстати, многие пользователи нашего сайта уже давно зарабатывают на своих блогах, а Вы зарабатываете? Узнать подробно, как зарабатывать на своем блоге можно здесь

Нет своего блога? Это не беда! Сегодня в Интернете можно зарабатывать даже не имея своего сайта... например можно зарабатывать на своих файлах. Ведь у каждого на компьютере есть какие-то файлы, музыка, видео и др... Загрузите их к нам и заработайте на своих файлах! Узнать подробно, как научиться зарабатывать на файлообменниках можно здесь
Категория: Про раскрутку сайта | Просмотров: 5770 | Добавил: promlm | Теги: форум, раскрутка сайта, как сделать форум популярным, раскрутка форума | Рейтинг: 0.0/0
Пост прокоментировали: 0 раз
или нажмите на кнопку
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
RotaPost - Эффективная реклама в блогах

Для того, чтобы упростить Вам навигацию по сайту мы собрали здесь ссылки на основные разделы и категории нашего блога, а также ссылки на самые популярные страницы...
Основные разделы блога: [Скачать бесплатно без регистрации]
Блог [ Коллективный блог о раскрутке сайта и заработке в сети Интернет] Гостевая книга [ оставьте сообщение без регистрации!] Форум [Форум]
Фотки и картинки [Картинки и фотки] Бесплатный каталог статей [Бесплатный каталог статей] МЛМ [Сетевой маркетинг и финансовые пирамиды]
Качаем бесплатно [Бесплатное файлохранилище - скачать бесплатно, фильмы, музыку, книги и др...] Обзор блогосферы [Бесплатный белый каталог сайтов] Доска объявлений [Бесплатные обьявления на любые темы]

Самые популярные страницы: [Как заработать на своём блоге?] Блог не про МММ Бесплатная раскрутка сайта - Оптимизация под поисковую систему Яндекс - Расрутка сайта статьями - Выбираем домен - PDA версия сайта для Юкоз - Как начать зарабатывать деньги на своем блоге? - Copyright © 2007-2011 PROMMM.NET, Inc.tm All Rights Reserved.

То, без чего не может жить вебмастер: