Среда, 15.05.2024, 13:07
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость




Поиск по сайту
ТипаРеклама

Вебмастеру

Продвижение сайта картинками
Форум о сетевом маркетинге
По любому лучшая биржа купли-продажи ссылок


Статистика и пузомерки
Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0





Google PageRank Checker Powered by MyPagerank.Net



Как бесплатно создать свой блог? Как бесплатно раскрутить блог? | Как заработать на своем интернет дневнике(блоге)? | Как писать интересные статьи? Как сделать свой блог интересным и популярныи? Зачем комментировать чужие блоги? Что такое Dofollow блоги? Что такое ТИЦ? Что такое PR? Как повысить ТИЦ своего блога? Как бесплатно поднять PR своего блога? | Что такое база трастовых сайтов? | Что такое Sape.ru | | Как узнать количество внешних ссылок со страницы своего блога? | Как узнать количество внешних ссылок на свой блог? Как продвинуть свой сайт в поисковиках? Что такое трастовые сайты? Что такое белые каталоги? Что такое продвижение статьями? Что такое продажа ссылок? Что такое биржи ссылок? Зачем нужно оставлять комментарии на форумах и в блогах? Как бесплатно раскрутить свой блог в Интернет? | Где взять список проверенных жирных Dofollow блогов? | Что такое поведенческие факторы?

Если необходимый материал не нашелся с помощью "поиска по сайту" попробуйте "погуглить в Интернете"... О проекте

Главная » 2011 » Май » 17 » Як розкрутити форум? Теорія, досвід, експеримент "розкручуємо форум ". Робимо форум популярним.


14:14
Як розкрутити форум? Теорія, досвід, експеримент "розкручуємо форум ". Робимо форум популярним.
Как раскрутить свой форум, как сделать форум популярным

Поскольку сейчас я усиленно интересуюсь темой раскрутки своего форума, перелопатил огромное количество информации по данной теме. Некоторые статьи решил разместить у себя на сайте. Контент понимаете ли нужен...
Ну, а что бы было "приятно" для поисковиков - сделал перевод на украинский - в итоге 100%-ая уникальность. Сразу говорю - это перевод, аозможно кому-то, как раз будет интересно прочитать данную инфу на украинском. Для тех кто с украиским не дружит - внизу есть ссылка на источник. Итак, собственно статья:
                        Як розкрутити форум?
Теорія, досвід, експеримент "розкручуємо форум ".
 Робимо форум популярним.

Сьогодні стало модним робити свої форуми. Практична користь форуму величезна, але особисто я бачу наступні вигоди від розкрученого і відвідуваного форуму:
1. Величезна посилальна маса (ставимо посилання наскрізну і отримуємо вуаля)
2. Море як правило унікального контенту.
3. Формування лояльного до тебе середовища - до форумчан, як і до читачів свого блогу можна завжди звернутися за допомогою і підтримкою.
4. Можливості заробітку на форумі (реклама банерна, контекст, спонсорство, торгівля посиланнями)
5. Розміщення власної реклами, просування власних товарів і послуг або ідей (політика).
Останнім часом інтерес до створення своїх форумів та їх розкрутки проявляють не тільки сайтостроітелі і фахівці з просування сайтів, але і безпосередньо замовники їх послуг. За останні два місяці до нас звернулися спецілісти трьох різних напрямів з проханням порахувати скільки коштуватиме створення і розкручування форуму (медицина, туризм, mlm). Упевнений, що два проекти стрельне. Якщо не стрельне, то ми зробимо власні форуми на дану тему. Але повернемося до питання як все-таки розкрутити форум?
Викладемо теорію, практику і продемонструємо застосування на конкретному форумі - на Ставропольському комп'ютерному форумі, створеному трохи більше місяця тому.
Як розкрутити форум:
1. Виберіть собі нішу. Під нішею мається на увазі або тема, чи регіональна прив'язка. Найпростіше розкручувати регіональні тематичні форуми. Не намагайтеся обійняти неосяжне і не прагніть клонувати сто перший серч або маулталк або армаду. Робіть своє. Причому тематика може бути яка завгодно. Наприклад "самотність". Головне щоб аудиторія писала.
2. Сформуйте ядро ​​розкрутки. Роскрутити форум можливо або маючи гроші, або маючи ядро ​​однодумців, які зможуть місяць-два активно працювати на форумі. Десяток людей цілком вистачить. Бажано щоб вони в цьому розбиралися. В ідеальному випадку - це професіонали своєї справи і авторитети у своєму середовищі.
Якщо ядра немає, а форум дуже хочеться, то "купіть ядро", тобто найміть людей що забивають форуми своїми постами. Вартість одного повідомлення на форумі коштує від 1 до 30 рублів. Все залежить від кваліфікації та вимог до посту. За 5-7 рублів цілком можна знайти адекватних постерів. Для розкручування форуму слід, щоб на ньому було близько 10 тисяч постів. Якщо переводити на гроші, то ціна питання тільки за контент 50-70 тисяч рублів. Але це за два-три місяці. На нашому форумі поки лише 1700 постів, які практично не купувалися (сплачено 35 постів). Все інше - результат ентузіазму.
3. Зробіть правильну навігацію. Необхідно щоб форумчанам було легко орієнтуватися і читати пости. Щоб вони менше напружувалися.
4. Добре подумайте над структурою. Створіть розділи, яких на ваш погляд не вистачає на аналогічних форумах. Або якщо вони є, але не виділені особо. Наприклад "робота тим-то", "навчання".
5. Обов'язково зробіть можливість розміщення роликів з Ютуба. Це може багато дати. Наприклад створити розділи "навчання", "народне телебачення", куди можна викладати ролики по темі, залиті вами або третіми особами на ютуб.
6. Не скупіться, купуйте на перших порах трафік за допомогою контекстної реклами. Людина так влаштована, що він любить цифри. І якщо він побачить що відвідуваність мала, то він напевно піде. Емпіричним шляхом я встановив мінімальну відвідуваність нижче якої форум зачахне й засохне - це 100 відвідувачів на добу. Причому для різних тематик.
7. Приділяйте велику увагу просуванню форуму в пошукових системах. Саме пошукачі з плином часу повинні стати основним джерелом нових форумчан. В іншому випадку ви заморетеся витрачати гроші на покупку трафіку. Прогін по закладках, постові зі своїх блогів і посилання з сайтів. Мінімум зусиль через місяць принесуть вам результат. І не забувайте внутрішню перелінковку на самому форумі.
8. Уникайте тимчасових дірок. В ідеалі всі розділи форуму мають оновлюватися кожен день. Але в реалі так не виходить. Однак не пускайте все на самоплив і закривайте "дірки". Не годиться коли заходиш на форум 30 березня, а бачиш розділ, де останнє обговорення було 20 лютого.
9. Зробіть індексованими зовнішні посилання в профілях, у постах, у підписах. І без будь редіректу. Багато форумчани мають свої сайти, блоги і вже знають про просування сайтів. Тому за інших рівних вони скористаються форумом який дозволить розкрутити їх ресурс, а по можливості заробити (наприклад продавши підпис).
10. Обов'язково зробіть розділ "Дайджест блогосфери". Неважливо про що форум, але обязатйельно створіть такий розділ, де форумчани можуть давати анонси нових постів своїх блогів і обговорювати їх. Користь обопільна - людям ссилочку і трафік, а вам унікальний контент (при обговоренні).
11. Застосовуйте вірусний маркетинг. Не бійтеся залучати народ з інших форумів чи тематичних співтовариств. Але дійте не в лоб на форумах-конкурентах, а прагнете доповнювати "близькі форуми". І навіть можна акції спеціально влаштовувати. Наприклад, не давно ми відкрили темку на своєму форумі і попросили приєднатися до її обговорення учасників іншого регіонального форуму. За 2 дні з того форуму пріш8ло більше 500 чоловік. Що дуже непогано для нашої молодої форуму.
12. Регулярно треба проводити акції та конкурси, стимулюючі реєстрацію на форумі. Я наприклад оголосив акцію "Постові всім форумчанам! Стань учасником форуму васяпупкун.ru, на якому є онлайн-ігри і дайджест блогосфери". Скажу, що акція себе виправдовує.
12. Устновіть розважальні елементи на форумі. Наприклад на нашому форумі є розділ ігротека, де не відходячи від "каси" можна пограти в багато відомі ігри, починаючи від Соника і закінчуючи блек-джек.

13. Не прагніть заробити на форумі швидко і відразу. Ще однією помилкою є прагнення відразу заробляти на форумі, розмістивши рекламу або продавши посилання. Я противник цього. Людей реклама дратує. Дайте зрости форуму. І краще взагалі відмовити від банерної реклами і надалі. Ефективніше буде прихована реклама.

Коли починати стригти купони?

Небольшим, но ощутимым подспорьем в раскрутке ресурса могут стать белые каталоги сайтов.

На мій погляд, якусь віддачу слід очікувати від форуму якому мінімум 6 місяців від народження, де мінімум 1000 учасників, 20 тисяч постів і добовий трафік від 500 відвідувачів. Ось тоді буде і можна почати його монетизацію (або просто постановку своїх посилань). Слідкуйте за нашим форумом і ви побачите як "не напружуючись" роблять відвідуваний форум. На ілюстрації фото колізею - римського форуму. Залишки колишньої величі. Ось це був форум. Всім форумів форум!

Ну аесли не можете сами создать хороший форум, обращайтесь  к профессионалам :

* * *
Разработка и продвижение сайтов. Создание програмного обеспечения

Похожие статьи:
Кстати, многие пользователи нашего сайта уже давно зарабатывают на своих блогах, а Вы зарабатываете? Узнать подробно, как зарабатывать на своем блоге можно здесь

Нет своего блога? Это не беда! Сегодня в Интернете можно зарабатывать даже не имея своего сайта... например можно зарабатывать на своих файлах. Ведь у каждого на компьютере есть какие-то файлы, музыка, видео и др... Загрузите их к нам и заработайте на своих файлах! Узнать подробно, как научиться зарабатывать на файлообменниках можно здесь
Категория: Про раскрутку сайта | Просмотров: 3281 | Добавил: promlm | Теги: раскрутка сайта, раскрутить, раскрутка форума | Рейтинг: 0.0/0
Пост прокоментировали: 0 раз
или нажмите на кнопку
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
RotaPost - Эффективная реклама в блогах

Для того, чтобы упростить Вам навигацию по сайту мы собрали здесь ссылки на основные разделы и категории нашего блога, а также ссылки на самые популярные страницы...
Основные разделы блога: [Скачать бесплатно без регистрации]
Блог [ Коллективный блог о раскрутке сайта и заработке в сети Интернет] Гостевая книга [ оставьте сообщение без регистрации!] Форум [Форум]
Фотки и картинки [Картинки и фотки] Бесплатный каталог статей [Бесплатный каталог статей] МЛМ [Сетевой маркетинг и финансовые пирамиды]
Качаем бесплатно [Бесплатное файлохранилище - скачать бесплатно, фильмы, музыку, книги и др...] Обзор блогосферы [Бесплатный белый каталог сайтов] Доска объявлений [Бесплатные обьявления на любые темы]

Самые популярные страницы: [Как заработать на своём блоге?] Блог не про МММ Бесплатная раскрутка сайта - Оптимизация под поисковую систему Яндекс - Расрутка сайта статьями - Выбираем домен - PDA версия сайта для Юкоз - Как начать зарабатывать деньги на своем блоге? - Copyright © 2007-2011 PROMMM.NET, Inc.tm All Rights Reserved.

То, без чего не может жить вебмастер: