Среда, 15.05.2024, 15:47
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость




Поиск по сайту
ТипаРеклама

Вебмастеру

Продвижение сайта картинками
Форум о сетевом маркетинге
По любому лучшая биржа купли-продажи ссылок


Статистика и пузомерки
Сейчас на сайте: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0





Google PageRank Checker Powered by MyPagerank.Net



Как бесплатно создать свой блог? Как бесплатно раскрутить блог? | Как заработать на своем интернет дневнике(блоге)? | Как писать интересные статьи? Как сделать свой блог интересным и популярныи? Зачем комментировать чужие блоги? Что такое Dofollow блоги? Что такое ТИЦ? Что такое PR? Как повысить ТИЦ своего блога? Как бесплатно поднять PR своего блога? | Что такое база трастовых сайтов? | Что такое Sape.ru | | Как узнать количество внешних ссылок со страницы своего блога? | Как узнать количество внешних ссылок на свой блог? Как продвинуть свой сайт в поисковиках? Что такое трастовые сайты? Что такое белые каталоги? Что такое продвижение статьями? Что такое продажа ссылок? Что такое биржи ссылок? Зачем нужно оставлять комментарии на форумах и в блогах? Как бесплатно раскрутить свой блог в Интернет? | Где взять список проверенных жирных Dofollow блогов? | Что такое поведенческие факторы?

Если необходимый материал не нашелся с помощью "поиска по сайту" попробуйте "погуглить в Интернете"... О проекте

Главная » 2011 » Апрель » 17 » Будуємо "Народні" дорвеї на фріхості


11:51
Будуємо "Народні" дорвеї на фріхості
Дорвеї на бескоштовному хостингу
Дорвеї на фріхості, в т.ч. на narod.ru можна назвати класикою вітчизняної дорвей-індустрії. Працюючи з фріхості можна сильно заощадити кошти на оплаті доменів і хостингу, а також максимально автоматизувати весь процес дорвейстроя. Але чи актуальні зараз дорвеї на фріхост? На цей рахунок ходять різні думки, але практичний досвід підказує, що "народні" дорвеї по раніше актуальні, живі і, до того ж, непогано себе почувають у видачі пошукачів.

Звичайно ж, для створення гарненького дорвея на фріхост треба врахувати цілий ряд особливостей і нюансів, але, в цілому, суть процесу "народного" дорвейстроя мало змінилася.

Дуже важко працювати з дорвеями на фріхості в тематиках дейтинг, секс-методик і адалта. Причому, ця особливість відноситься не тільки до фріхост, але і до дорвея повністю. Визначаючи на сайті певну кількість слів відносяться до "дорослим" тематиками пошуковик налагоджує на сайт, як мінімум, фільтр "для дорослих", а як максимум - повноцінний бан. Тому, якщо збираєтеся робити дорвеї на фріхості, то краще почати з тематики простіше: тести, нерухомість, автомобілі, вконтакте і т.д. Благо, тематик для дорвейстроя в рунеті предостатньо.

Якщо вже визначилися з тематикою, то слід зробити так, щоб ваш дорвей максимально був схожий на середньостатистичний сайт на цьому фріхост. Візьмемо, наприклад, горезвісний narod.ru. "Народ" пропонує близько пів-сотні базових шаблонів кожному, хто хоче створити свій сайт на його хостингу - гріх не скористатися такою щедрістю. Викачуємо ці шаблони і за допомогою декількох нехитрих прийомів перетворюємо на повноцінний шаблон для доргена Red.Button Transformer. Після чого, саме на цих шаблонах робимо свої "народні" дорвейчікі. Звичайно ж, шаблон - це не панацея, але від нього залежить дуже багато чого. Знаходячи на свіженьке сайті "рідний" шаблон робот-індексатор Яндекса ставиться до нього набагато більш лояльно.

    Робити з шаблонів narod.ru шаблони для Red.Button Transformer не складно - я вже встиг переробити під Red.Button всі "народні" шаблони. Незабаром викладу їх у свій SEO магазинчик - слідкуйте за оновленнями (кому не терпиться - стукайте в icq: 735095 - домовимося).

Третім важливим моментом є класичним беклінків. Працювати в дорвейстрое з беклінків потрібно за принципом - "чим більше, тим краще". Особливість дорвеїв на фріхост в тому, що для них годяться дешеві посилання з соц. закладок, гостьових, комментов і т.д. У принципі, якщо "народний" дорвей зібраний якісно, ​​то він проиндексируется сам по собі, оскільки робот-індексатор Яндекса обов'язково і періодично обходить всі нові сайти на narod.ru. Зовнішні посилання, нехай навіть і з соц. закладок, дозволять акцентувати увагу робота на найбільш важливих сторінках вашого дорвея.
Скільки ДОРОВ'Я на narod.ru треба, щоб зігнати кіло трафіку в неадалтовой тематиці?

"У середньому по-лікарні" один народний дор приводить у добу не більше 10-15 уніків, але є і "шедеври" з яких валиться і по 300 чоловік в день.

З чого ж почати робити Дорвей на фріхості, приміром, на narod.ru?

1. Обзавестися аккаутом. Можна нарегіть їх самостійно, або ж купити в магазинах акаунтів. Рекомендую - Магазин акаунтів. Звичайно ж, є ще й софт масової реєстрації фрішних аккаунтів, але його огляд буде в одному з наступних постів.

2. Підготуватися. Визначитися з тематикою, Напарс ключевіков, зробити / купити шаблони, підготувати текстівку і зарядити все це в дорген. Після чого натискаємо красиву кнопочку, п'ємо пиво і стежимо за процесом дорвейстроя.

3. Отримати беклінків. Це вже хто на що здатний. Можна прогнати по соц. закладок, каталогами, коментах або профілів. Кожен метод приносить безкоштовну посилання на свій затребуваний і хороший.

Як бачите, нічого надскладного і надсекретного у створенні дорвеїв на фріхост немає. Незважаючи на всі чутки, вони живі і актуальні за цих пір і, думаю, будуть актуальними ще довго. Залишається тільки згадати класику дорвейстроя і почати працювати.

Форум о сетевом маркетинге

Похожие статьи:
Кстати, многие пользователи нашего сайта уже давно зарабатывают на своих блогах, а Вы зарабатываете? Узнать подробно, как зарабатывать на своем блоге можно здесь

Нет своего блога? Это не беда! Сегодня в Интернете можно зарабатывать даже не имея своего сайта... например можно зарабатывать на своих файлах. Ведь у каждого на компьютере есть какие-то файлы, музыка, видео и др... Загрузите их к нам и заработайте на своих файлах! Узнать подробно, как научиться зарабатывать на файлообменниках можно здесь
Категория: Про раскрутку сайта | Просмотров: 3343 | Добавил: promlm | Теги: дорвеи, народ.ру, народ, дорвеї, дорвей, раскрутка сайта | Рейтинг: 0.0/0
Пост прокоментировали: 0 раз
или нажмите на кнопку
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
RotaPost - Эффективная реклама в блогах

Для того, чтобы упростить Вам навигацию по сайту мы собрали здесь ссылки на основные разделы и категории нашего блога, а также ссылки на самые популярные страницы...
Основные разделы блога: [Скачать бесплатно без регистрации]
Блог [ Коллективный блог о раскрутке сайта и заработке в сети Интернет] Гостевая книга [ оставьте сообщение без регистрации!] Форум [Форум]
Фотки и картинки [Картинки и фотки] Бесплатный каталог статей [Бесплатный каталог статей] МЛМ [Сетевой маркетинг и финансовые пирамиды]
Качаем бесплатно [Бесплатное файлохранилище - скачать бесплатно, фильмы, музыку, книги и др...] Обзор блогосферы [Бесплатный белый каталог сайтов] Доска объявлений [Бесплатные обьявления на любые темы]

Самые популярные страницы: [Как заработать на своём блоге?] Блог не про МММ Бесплатная раскрутка сайта - Оптимизация под поисковую систему Яндекс - Расрутка сайта статьями - Выбираем домен - PDA версия сайта для Юкоз - Как начать зарабатывать деньги на своем блоге? - Copyright © 2007-2011 PROMMM.NET, Inc.tm All Rights Reserved.

То, без чего не может жить вебмастер: