Среда, 15.05.2024, 04:40
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость




Поиск по сайту
ТипаРеклама

Вебмастеру

Продвижение сайта картинками
Форум о сетевом маркетинге
По любому лучшая биржа купли-продажи ссылок


Статистика и пузомерки
Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0





Google PageRank Checker Powered by MyPagerank.Net



Как бесплатно создать свой блог? Как бесплатно раскрутить блог? | Как заработать на своем интернет дневнике(блоге)? | Как писать интересные статьи? Как сделать свой блог интересным и популярныи? Зачем комментировать чужие блоги? Что такое Dofollow блоги? Что такое ТИЦ? Что такое PR? Как повысить ТИЦ своего блога? Как бесплатно поднять PR своего блога? | Что такое база трастовых сайтов? | Что такое Sape.ru | | Как узнать количество внешних ссылок со страницы своего блога? | Как узнать количество внешних ссылок на свой блог? Как продвинуть свой сайт в поисковиках? Что такое трастовые сайты? Что такое белые каталоги? Что такое продвижение статьями? Что такое продажа ссылок? Что такое биржи ссылок? Зачем нужно оставлять комментарии на форумах и в блогах? Как бесплатно раскрутить свой блог в Интернет? | Где взять список проверенных жирных Dofollow блогов? | Что такое поведенческие факторы?

Если необходимый материал не нашелся с помощью "поиска по сайту" попробуйте "погуглить в Интернете"... О проекте

Главная » 2011 » Апрель » 17 » Як отримати трафік на ваш блог(форум). Методи й способи


22:11
Як отримати трафік на ваш блог(форум). Методи й способи
Как раскрутить форум

Перед тим як почати заробляти гроші на своему блозі чи форумі, потрібно що б він був хорошому вигляді, для цього необхідна наявність певної кількості контенту, а саме 150-250 статей, у нас же блог(форум) для людей а не ГБ. Припустимо, у Вас вже зібралося визначено кількість постів, але треба б цю всю інформацію читали і читали, підписувалися на блог і знову заходили й читали. Тобто, нам потрібні унікальні відвідувачі, простіше кажучи - трафік, без нього ніяк. Для цього нам потрібно свій блог де - ні будь засвітити, інакше кажучи, людей подивитися і себе показати.
Спробував зібрати в цій статті всі безкоштовні методи і способи залучення відвідувачів. В кінці дам слушні поради і висновок.

План статті:

    * Введення
    * On - line методи
    * Of - line методи
    * Укладання та поради



Може, Ви скажете, що стаття неактуальна і заїжджена, але повторення мати навчання. Я спробував систематизувати всі способи і методи в одному пості. Адже кожен оптимізатор повинен мати в запасі на своєму блозі кілька подібних статей з підбіркою всіх секретів і методів видобування трафіку. На багатьох інших блогах схожі статті можуть бути, але в них може не бути повного і достатньої кількості цих методів і описів, я спробував все це зібрати в одному пості.

Отримання трафіку можна поставити на другий чи третій етап у просуванні блогу, тому що перший етап - звичайно ж, саме створення просувається блогу і наповнення його контентом. Не кажучи про те, які Ви мети переслідуєте, створюючи блог. У цій статті Я орієнтуюся на просування білого проекту, тобто контент повинен бути унікальним і якісним.

Значить ось моє пояснення про таких статтях - оновлення подібних статей обов'язково потрібно, тому що є необхідність об `єднання всіх методів і джерел залучення нових читачів, і відвідувачів. Почнемо ...

On - line методи.

Звичайно on - line методів більше ніж of - line методів, ми ж робимо і розкручуємо так би мовити інформаційний продукт, про який в основному дізнаються в інтернеті. Зрозуміло справа, якщо б ми випускали зимової гуму для автомобілів або пральний порошок, то в просуванні користувалися в основному тільки of-line методами. Бачите різницю?
Загалом, нам потрібна цільова аудиторія, постараємося знайти місця де вона накопичується. Почнемо з форумів, це основні місця, звідки на блог можуть попливти велику кількість відвідувачів. Так само з форумів можуть надійти цікаві пропозиції, вигідні для Вас.
Почнемо, з самого головного:

Talk.maulnet.ru - знаменитий форум оптимізаторів і просто хороших людей. Реєстрація по інвайтам, попросити можна у активних учасників цього форуму, просто напишіть в аську, обгрунтуйте Ваше завзяття потрапити туди і Вам дадуть запрошення.

У мене з цього джерела йде більша кількість відвідувачів. На форумі є розділ - «дайджест блогосфери», там можна засвітити свою статтю, це напевно самий популярний розділ серед початківців блогерів. Можете ще зайти розділ - «оцінка блогів», створіть тему з проханням оцінити блог. Вам дадуть ділові поради і рекомендації люди, що знаються на цій справі. Обов'язково зробіть підпис в профілі в вигляді посилання на просуваємо блог, а краще намалюйте гарний банер, який буде залучати більше уваги, ніж підпис.

Не відмовляйтеся від покупки підписів у інших членів форуму. Прокачувати свій профіль на форумі, створюючи корисні теми, спілкуючись, даючи обгрунтовані і слушні поради.

+ Доброзичлива аудиторія
+ Багато корисних тим
- Реєстрація по інвайт

Переходимо до наступного форуму:

webmasters.ru - така ж ситуація, як і з попереднім форумом. Тільки там немає розділу оцінки блогу. Тут робимо все так само, підпис, спілкуєтеся, уважно читаємо популярні теми і даємо обгрунтовані відповіді.

+ Аудиторія
+ Багато корисних тим
+ Не потрібні запрошення

Далі за списком:

bgtalk.ru - молодий форум для новачків і не тільки. Особисто Я починав з нього, зараз іноді заходжу туди. До мене на блог з цього форуму приходить середня кількість відвідувачів, головне, створювати тлумачні теми. Реєструємося і робимо все за планом, як у двох попередніх. Якщо, не розумієте про що йде мова, повертаєтеся до початку чи читаєте заново пост.

+ Прекрасна аудиторія
+ Не потрібні запрошення
- Уступає в популярності попереднім форумів

Наступний форум:

ru.bubblebublim.ru - молодий, що розвивається і перспективний форум. Форум про гроші і заробіток, маркетингу та просуванні. Трохи відрізняється від попередніх. На цьому форумі робимо все так само. Тільки при створенні нової теми чи викладанні анонсу статті, потрібно викласти весь текст Вашої статті «під спойлером» з посиланням на джерело.

+ Дружня аудиторія
- Потрібні запрошення
- Невелика кількість інформації

Далі йде:

forum.searchengines.ru - форум про пошукові системи, найстаріший з усіх форумів, просто енциклопедія пошукових систем J. Діємо за планом, користуйтеся.

+ Гарна аудиторія
+ Величезна кількість інформації
+ Не потрібні запрошення

Ну і нарешті, великий і жахливий форум:

armadaboard.com - форум професіоналів і строгих мемберов. Не рекомендується створювати баяни неактуальні теми. Якщо хочете, можете спробувати, від туди теж йдуть переходи. Там оцінять Ваш блог по всій строгості закону.

+ Не потрібні запрошення
+ Актуальна інформація
- Сувора аудиторія

Особисто я спілкуюся на всіх цих форумах, можете вибрати для себе парочку, але краще зареєструйтеся на всіх, це Вам дасть велику впізнаваність.

Є ще кілька форумів на близьку нам тематику, які не буду описувати, можете вибрати кілька, може, вони Вам більше підійдуть. : Wacko:

Ось вони:

    * Masterwebs.ru - Форум вебмайстрів - SEO оптимізаторів
    * Blackseo.com - з назви ясно)
    * Sostav.ru - Реклама, Маркетинг, PR
    * Mywordpress.ru / support - форум підтримки користувачів wordpress
    * Planetaphotoshop.ru - форум від Глобатора по фотошопу
    * Seo-forum.ru - SEO форум про пошукової оптимізації
    * Vipraskrutka.net - SEO форум Рунета
    * Forum.maxsite.org - Питання та відповіді з WordPress
    * Rusforumz.com - Форум про web-дизайні
    * Phpforum.ru - Форум PHP програмістів



Закінчимо про форуми, переходимо до соціальних мереж. Великого припливу відвідувачів вони Вам не дадуть, але спробувати варто.

Почнемо з самої популярної мережі:

вКонтакте - якщо все правильно зробити, то можна досягти непоганих результатів. А саме потрібно прокачати свій профайл, закупивши або створивши додаткові голоси. Переглянути пропозиції про продаж голосів або за їх накрутці можна за цією адресою http://talk.maulnet.ru/forum86.html. Далі створюємо кілька груп з нашої тематики і прокачуємо їх, красиво оформляємо і пишемо анонси статей з блогу, як розкрутити групу можна почитати за цією адресою http://talk.maulnet....opic43523.html.

Наступна:

Face Book - зарубіжна мережу. Використовуємо так само, спілкуємося, активно френд і робимо анонси статей.
Подібні операції можна проробляти і на інших соціальних мережах, ось добірка:

    * Odnoklassniki.ru
    * Familyspace.ru
    * Mirtesen.ru
    * Privet.ru
    * Rossocset.ru
    * Moikrug.ru
    * Odnofamylci.ru
    * Myspace.com
    * Bestpersons.ru - це використовуємо для об'єднання мереж



Виберіть одне що - не будь, тому що якщо скрізь зареєструєтесь, то встежити за усім буде важко, виберете для себе пріоритет і прокачувати профайл.

Йдемо далі, активно використовуємо тематичні мережі для блогерів. Після кожної написаної тямущою статті, викладаємо її анонс, в кінці обов'язково ставимо посилання на оригінал. Чим більше викладіть анонсів, тим краще, але тільки для однієї статті - один анонс. Так само в деяких мережах можна зробити підпис, скористайтеся цим.

Описувати роботу з ними не буду, там усе дуже просто, розберетеся самі. : Excl: Ось власне список:

    * Grabr.ru - Соціальна мережа для веб-майстрів
    * Seominds.ru - Спільнота оптимізаторів та веб - майстрів
    * Make4you.net - Веб-розробка, SEO, Інтернет-маркетинг, Блогінг
    * Webdigg.ru - Соціальна мережа вебмайстрів
    * Webice.ru - мережа для веб-майстрів та блогерів
    * Blogistica.ru - Соціальна мережа для блогерів
    * Habrahabr.ru - Монстр тематичних мереж
    * Showblogs.ru - Молода мережа для блогерів
    * Korica.info - Соціальна мережа блогерів і вебмайстрів
    * Community-seo.ru - Молода мережу, їй близько місяця



Переходимо до соціальних закладок. Популярність закладок знижується, але ми будемо користуватися, так з миру по нитці і можна мати постійну кількість відвідувачів на блозі. Так само це дасть швидку індексацію блогу і його сторінок в пошуковій системі. Користуйтеся, прокачувати свій профайл і додавайте друзів.

    * Memori.ru
    * 100zakladok.ru
    * Ru-marks.net
    * Bobrdobr.ru
    * Zakladok.net
    * Moemesto.ru
    * Myscoop.ru
    * Mister-wong.ru



gposter.ru - Автоматичне додавання в сервіси соціальних закладок
bposter.net - Автоматичне додавання в сервіси соціальних закладок

Для більшого вихлопу користуйтеся автоматичним прогоном по закладках, у першого сервісу є платний аккаунт і безкоштовний, другий повністю безкоштовний. Переваги:

    * Дуже швидка індексація блогу
    * Зростання відвідувачів блогу
    * Отримання посилальної маси
    * Просування по запитам



Переходимо до сервісів мікроблогінгу. : O

    * Twitter.com
    * Tweets.ru - мікроблогерський сервіс в Росії
    * Mmm-tasty.ru
    * Zizl.ru
    * Lichiko.com
    * Rutvit.ru
    * Mblogi.qip.ru
    * Delayu.ru
    * Tumblr.com
    * Smster.ru
    * Juick.com - сервіс мікроблогінгу, що базується на протоколі Jabber



Додавайте нових друзів і діліться посиланнями на статті, які Ви написали.

Йдемо далі, безкоштовні блог - платформи. : Wub:

    * ЖЖ
    * Яндекс - блоги
    * Blogger
    * Wordpress.сom
    * Li.ru
    * Blogs.mail.ru
    * Blog.ru
    * Blog2x2.ru
    * 24open.ru
    * Mublog.ru
    * WebBlog.ru



Відразу було сказано, як би Ви не робили правильний кросспостінг, не варто цього робити. Буде дублювання контенту. Краще буде, якщо писати вручну короткі анонси з блогу. Виберіть, що ні будь одне з цих сервісів, сенсу скрізь реєструватися немає. Набирайте популярність, додавайте друзів, спілкуйтеся у спільнотах, коментуйте інші щоденники.

Наприклад, я зареєструвався в ЖЖ і пишу туди в стилі «литидибр» додаючи анонси нових постів, додаючи друзів за інтересами і коментуючи популярні щоденники, такі як Лебедєв, Інший, Носик. ЖЖ - взагалі класика жанру, використовуйте цю перевагу.

Тепер перейдемо до найголовнішого сервісу - Friend Feed, це ще одне джерело, де можна засвітити свій блог і отримати нових читачів. Використовуйте цей сервіс для збору всіх стрічок на різних сервісах - твіттера, Вашого блогу, Face book та інші. Підписуйтесь на інших людей, чим більше, тим краще, це додасть Вам впізнаваність, а так само приплив нових відвідувачів.

Перейдемо до Вікіпедії, це проект по створенню повноцінної і точної енциклопедії з вільно поширюваним вмістом. Будь-який користувач може створювати існуючі статті і додавати власні. Ось і Ви напишіть пару цікавих статей.

Ну і на останок, можна скористатися дошками оголошень, рейтингами і каталогами, типу Rambler top100, mail.ru.

Так само можна зареєструватися на біржі фрілансерів.

: Excl: Of - line:

1.Зробіть собі візитки, де будуть ваші контакти, включаючи адресу блогу. Можете роздавати серед знайомих, на тематичних заходах, семінарах, майстер - класах, конференціях і на презентаціях. Відвідуйте подібні заходи, заводите знайомства.
2.Сделайте напис на задньому склі свого авто.
3.Со часом якщо блог стане популярним і робіть сувеніри з адресою блогу (на майках, кепках, кружках і т.д). Робіть конкурси з розіграшем цих призів або роздавайте безкоштовно серед активних коментаторів.
4.Пользуйтесь буккроссингу, заздалегідь вставляючи в книгу закладку з адресою блогу.

: Ph34r: Поради:

1.При створення облікових записів на різних сервісах, форумах, робіть скрізь однаковий аватар, це додасть впізнаваність.
2.Обменівайтесь з іншими блогами - постовими, гостьовими і просто посиланнями, це добре працює як на початку просування блогу, так і в подальшому просуванні.
3.При створення анонсу на форумі в дайджесті, приділіть увазі оформлення вашої теми. Зробіть пристойну картинку і напишіть коротко суть теми.
4.Участвуйте у конкурсах, ведіть хоч яку - не будь діяльність що б бути завжди в темі та курсі всіх подій блогосфери. Пізніше можете теж проводити конкурси, якщо сформуєте.
5.На початковому етапі просування, не лінуйтеся додавати анонси статей у соц. мережі і в дайджест.
6.Пользуйтесь трекбеків, частіше посилайтеся на популярні пости цікавих блогерів

Ось і казочки кінець, а хто слухав молодець. Поняття трафіку дуже широко. Шукайте додаткові джерела трафіку, методи вдосконалюються, з'являються нові можливості. Надалі можете використовувати платні способи.

Это перевод статьи с форума блоггеров,
оригинал статьи находится здесь>>>>Источник материала

Похожие статьи:
Кстати, многие пользователи нашего сайта уже давно зарабатывают на своих блогах, а Вы зарабатываете? Узнать подробно, как зарабатывать на своем блоге можно здесь

Нет своего блога? Это не беда! Сегодня в Интернете можно зарабатывать даже не имея своего сайта... например можно зарабатывать на своих файлах. Ведь у каждого на компьютере есть какие-то файлы, музыка, видео и др... Загрузите их к нам и заработайте на своих файлах! Узнать подробно, как научиться зарабатывать на файлообменниках можно здесь
Категория: Про раскрутку сайта | Просмотров: 1735 | Добавил: Drug | Теги: форум, раскрутка сайта, блог, раскрутить форум, блогосфера, статьи о раскрутке | Рейтинг: 0.0/0
Пост прокоментировали: 1 раз
или нажмите на кнопку
1 Nives  
Real brain power on disaply. Thanks for that answer!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
RotaPost - Эффективная реклама в блогах

Для того, чтобы упростить Вам навигацию по сайту мы собрали здесь ссылки на основные разделы и категории нашего блога, а также ссылки на самые популярные страницы...
Основные разделы блога: [Скачать бесплатно без регистрации]
Блог [ Коллективный блог о раскрутке сайта и заработке в сети Интернет] Гостевая книга [ оставьте сообщение без регистрации!] Форум [Форум]
Фотки и картинки [Картинки и фотки] Бесплатный каталог статей [Бесплатный каталог статей] МЛМ [Сетевой маркетинг и финансовые пирамиды]
Качаем бесплатно [Бесплатное файлохранилище - скачать бесплатно, фильмы, музыку, книги и др...] Обзор блогосферы [Бесплатный белый каталог сайтов] Доска объявлений [Бесплатные обьявления на любые темы]

Самые популярные страницы: [Как заработать на своём блоге?] Блог не про МММ Бесплатная раскрутка сайта - Оптимизация под поисковую систему Яндекс - Расрутка сайта статьями - Выбираем домен - PDA версия сайта для Юкоз - Как начать зарабатывать деньги на своем блоге? - Copyright © 2007-2011 PROMMM.NET, Inc.tm All Rights Reserved.

То, без чего не может жить вебмастер: